tirsdag 26. mars 2019

Ferietid

Jeg er en ivrig strikker, i tillegg til scrapper. I fjor sparte jeg på alle magebåndene fra garnnøstene jeg strikker og da Elin hos Scrappelyst utfordret meg til å bruke noen av disse til scrappingen, måtte jeg vri hodet mitt litt. Resultatet ble en LO med bakgrunn av magebåndene. Jeg har tatt noen bilder underveis mens denne LOen ble til og her skal dere få se hvordan jeg bygget den opp.

På LOen har jeg brukt Marabu Akryl Mousse, hvit maling/Gesso, Marabu Art Sprayer og Marabu Art Crayons.Jeg startet med å lime fast de magebåndene jeg trengte til en 12*12-kartong. Jeg har limt fast med flytende lim. Jeg malte deretter over med hvit maling/Gesso.

Jeg malte hele flaten slik at det dekket. Før det tørket drysset jeg på noen bittesmå stjerner. Disse festet seg til bakgrunnen samtidig som malingen tørket.

Jeg lot dette tørke før jeg hadde på Marabu Akryl Mousse i to ulike farger. Deretter sprayet og splættet jeg med flere farger med Marabu Art Spray. Enkelte steder tok jeg opp litt av fargen med tørkepapir, for å få en dusere fargetone.

Jeg lot bakgrunnen tørke helt, før jeg begynne å jobbe med Art Crayonsene. Jeg tok forsiktig på litt farge, før jeg gned det ut med fingeren. Enkelte steder hadde jeg også på litt vann for å få dratt fargen lettere utover. Jeg har passet på å ha fargene på kantene og overgangene mellom magebåndene.

Slik ble LOen til slutt. Jeg har bevisst forsøkt å hente opp farger fra bildet.


Snurreblomstene og krystallene inni blomstene er fra Kort og Godt. Rosene  og buttonsene er fra Papirdesign.

Bak bildet har jeg limt fast store ispinner, Disse er malt med veldig utvannet hvitmaling. Langs kantene har jeg brukt Art Crayon.

Teksten er chipboard farget med Art Crayon blandet med vann.


Produkter fra Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.