mandag 11. mars 2019

Grublis for mars - stjerner

I grublisen denne måneden vil vi se stjerner på prosjektet ditt. Du bestemmer selv hvor mange og hvor store/små de skal være.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.april 2019 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Papirdesign


Sammen med dem gir vi vinneren denne flotte premien. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Kristin:
Jeg har laget en LO med stjerner på bakgrunnen. På LOen har jeg pyntet opp med herlige motiver fra I love Digi Designs. Blomstene er er fra I am Roses og buttonsene er fra Papirdesign.

Wenche:
Jeg har laget bordkort. Jeg har brukt svart og hvit kartong fra Papicolor og mønsterark fra StudioLight og 7Dots.

Diesene er fra Papirdesign, PD 16169 Mann og PD 17258 Dies Bordkort, stjerne. 


Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Elin:
Jeg har laget et enkelt venninnekort til månedens grublis. Jeg valgte meg en grå papirpose med stjerner på, og malte over med litt gul akrylmaling fra Marabu. Deretter fant jeg litt Orange maling og blandet med restene av den gule, laget små splatter av den og la til noen sorte splatter med art-spray, også den fra Marabu. Den fine teksten er fra et Papirdesign klippeark, den har jeg bare svertet sorte kanter på. I tillegg har jeg lagt til litt sort hamp og streket opp noen av stjernene med en sort gellyroll penn fra Sakura.


Katrine:
Jeg har laget et røft herrekort til denne grublisen.
Basen er brettet av sort kartong fra Papicolor. Motivet og mønsterarkene er fra Studio Light, en mix fra flere av Industrial kolleksjonene. Rød akrylmaling fra Amsterdam.

Pyntet med små stjerner i metall, samt litt diverse annen pynt i metall og sorte enamel dots.
Tekstklistremerker fra Papirdesign som jeg har streket rundt med gelly roll penn fra Sakura.

Ann Kristin:
Jeg valgte å scrappe en vinter LO med stjerner på bakgrunnen og som pynt. Mønsterarket er fra Papirdesign, og er baksiden til arket stemorsblomst PD1900018. Tre-diesene jeg har brukt bak bildet er også fra Papirdesign! Den superlekre snøkrystalle diesen jeg har brukt bak bildet er fra StudioLight Winterdays serien, og er stanset ut i mosegummi. Teksten "Hello Winter" er også fra samme serie StudioLight Winterdays. Ellers brukt bølgepapp fra Folia. Folia og StudioLight føres av Global Hobby og Kunst!

Linda:
Jeg har laget to bursdagskort til min sønn og niese, som elsker Labyrint på NRK. Jeg har brukt kartong fra Papicolor som base på begge kortene, og mønsterark fra Studiolight. Stjernene på kortet til venstre er stanset ut med dies fra Studiolight fra serien "Winter Days".  På kortet til høyre har jeg stanset ut tannhjul med dies fra Studiolight industrial 3.0, og "hurra for deg" kommer fra Papirdesign.  Jeg har i tillegg brukt Marabu Acryl Mousse på bakgrunnen på kortet til høyre. Produkter fra Marabu, Studiolight og Papicolor forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst


Hege:

Jeg har laget en LO til denne månedens grublis. Jeg har brukt mønsterark fra blant andre Papirdesign og Studio Light. På bakgrunnen har jeg brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse og  stempel fra Studio Light - basic nr 240.

Jeg har pyntet med klistremerker og dotter fra Papirdesign og selvfølgelig STJERNER.  Teksten er skrevet med Sakura Pigma Micron 005.
Marabu, Studio Light og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

  1. Åhh, så mye flott dere har laget! :)
    Herlig oppgave :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.