søndag 17. mars 2019

Mer inspirasjon til mars-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Kristin:
Vår kan være så mangt, men for meg er vår lyse og lette farger. Jeg har derfor laget et kort med herlige vår-pastellfarger. På kortet har jeg brukt en tekst-die fra Papirdesign. Tallene er stempel fra Papirdesign. De er klippet ut og limt fast.

Elin:
Vår for meg er når alt våkner til liv igjen. Da kan man ikke få nok av farger og blomster! Jeg har dekorert vinposer, med tag til å henge på vinflasker. En koselig gave å gi, en koselige gave å få ;)
Fargene er livlige og med innspill av grønne vekster. De fine stemplene er begge fra Papirdesign, og det samme er disen jeg har benyttet til å stanse ut vinflaske-tagen med. Jeg har livet opp bakgrunnen litt med stensil og hvit marabu acryl mousse.Linda:
Med den flotte våren vi hadde i fjor, synes jeg det var "på sin plass" med en layout med badebilder til denne utfordringen. Jeg har brukt treverkark og mønsterark fra Papirdesign. På arkene har jeg brukt Marabu Acryl Mousse og Art Crayon i svart farge, også denne fra Marabu. Denne jeg har tegnet med på arket, og deretter brukt vannpensel og vannspray for å få det til å renne utover. Mønsterark-"Splættene" er en dies fra Papirdesign. Dottene kommer fra Staz, og klistremerkene med tekst kommer fra Papirdesign. Produkter fra Marabu føres gjennom Global Hobby og Kunst1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.