fredag 1. mars 2019

Ugler i (mosen) bloggen!

I dag blir det ugler i mosen! Eller i allefall ugler i bloggen vår ;) 
Har du sett og lagt merke til disse nydelige digitale papirene tidligere? I love digi design har noen utrolig flotte motiver, og i dag har jeg lekt meg med tre av disse lekre uglemotivene. De er så søte! 


Motivene er laget og tenkt til en lærer, og siden tekstene sier noe om lærerens posisjon i barns verden. Jeg har valgt å bruke motivene uten dette temaet, og da ble det tre søte 10x10 kort som egner seg til barn og/eller som takkekort:


Vi begynner med rosa <3 Et takkekort med mønsterark fra Studio Light. Yppelig med 6x6" blokker til slike små kort-prosjekter. Jeg hadde litt Kort og Godt snadder på lur til dekor: en slump med perleblonde, pyntebær, vokset bomullstråd og en lekker charm. Jeg har også klippet ut blomster fra selve motivarket, fuzzycutting som det så pent heter! Et av mine nye favorittord hehe… 

Innsiden er enkel og delikat (etter min mening): Et stempel som virkelig sier mer en 1000 ord, det er fra Papirdesign og er perfekt til å vise takknemlighet. 

Et lite kort i blått ble det også, med utklippede sopper og blader fra samme ark som motivene. Er de ikke søte? Har blitt mer og mer fortrolig med å fuzzycutte, eller finklippe på godt norsk. Det gir korte litt ekstra dimensjon og spenning.

Også her har jeg valgt mønsterark fra Studio Light og stempeltrykk fra Papirdesign.

Til slutt et yndig jentekort! Denne er det vel liten tvil om at er til en liten prinsesse? ;) Halvperler fra Papirdesign, utklipede blomster fra motivarket, litt blonder bak motivet og masse 3D puter fra 3L for å skape dimensjon i kortet. Det er for øvrig mye 3D puter på samtlige kort her.


Med et siste bilde av kortene er mitt tips til dere: Selv om ting kanskje ser ut til å være ment til ET forbruk, er det ingenting som sier at de ikke kan brukes til et annet ;) Bruk fantasien og lek deg <3

https://elinshobbykrok.blogspot.com/

3 kommentarer:

  1. Så søte kort <3 Liker måten du har rammet inn de super søt motivene <3

    SvarSlett
  2. Superherlige kort! :) De motivene er bare så skjønne :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.