torsdag 7. mars 2019

Dilla på enhjørninger

Hei!
I dag vil jeg dele et lite knippe kort med enhjørning-motiver på. 
Motivene kommer fra motivsamlingen Unicorn fra by Digital Paper. Jeg har forstørret de motivene jeg ønsket å bruke. Dette går helt fint da filen har høy oppløsning.
Alle kortene har baser brettet av Papicolor kartong. 

Første kort ut. Rosa bakgrunnsark fra Papirdesign, de øvrige arkene er Studio Light. Jeg har stanset ut en lekker ramme i gullglitterkartong med en die fra Marianne Design.

Hovedteksten er stanset ut i rosa mosgummi fra Folia. Småtekstene er skrevet på pc og printet ut. Pyntet med blomster fra blant annet I Am Roses. Bladene er stanset ut i mønsterark med die fra Sizzix. Halvperler fra Staz.

Neste kort har en utstanset stjerne bak motivet. Mønsterarkene her er også en mix av Studio Light og Papirdesign.

 Vokset bomullstråd fra Kort&Godt, små blomster fra I Am Roses og halvperler fra Staz. Grener stanset ut med Sizzix dies i perlemorskartong.

Teksten av satt sammen av tekststriper og chipboard.

 Det tredje kortet har kun mønsterark fra Papirdesign. Både blader og fjær er stanset ut med dies fra Sizzix. Alle blomstene, med unntak av den store rosen, er fra I Am Roses.

Teksten er klistremerker fra Papirdesign.

Siste kort ut i dag er et enkelt minikort. Også her er det mønsterark fra Papirdesign. Gullglitterkartongen er fra Best Creation. Pyntet enkelt med piler i chipboard.

Produkter fra Papicolor, Studio Light, Marianne Design, Sizzix, Staz og Best Creation distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ønsker dere en fin dag.

3 kommentarer:

  1. Så nydelig kort. Fine bilder av enhjørninger

    SvarSlett
  2. Så herlige kort! :) Jeg fikk sånn tenårings-jente-feeling av dem....skikkelig flotte :)

    SvarSlett
  3. Skjønner godt at du har dilla på de. Utrolig flotte kort du har laget :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.